LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer
Lagersalg: Store besparelser hos idonline!

Lagersalg: Store besparelser hos idonline!

Vi har netop ryddet op på lageret og fundet en række fantastiske produkter, som nu sælges til ekstra nedsatte priser – helt op til 60% rabat!

Du kan således nyde godt af betydelige besparelser på både kortprintere, labelprintere og forskelligt tilbehør såsom kortholdere, clips og yoyos. Det er den perfekte mulighed for virksomheder og enkeltpersoner, der har brug for at opgradere udstyret uden at sprænge budgettet.

Kortprintere i topstand
De annoncerede kortprintere har kun været brugt i mindre grad og fremstår derfor i fremragende stand. Dette gør dem til et godt valg for dem, der har brug for pålideligt udstyr til en brøkdel af prisen. Og de leveres med op til 6 måneders garanti.

Helt nye labelprintere
For dem, der har brug for labelprintere, tilbyder vi helt nye og ubrugte modeller til en brøkdel af den oprindelige pris. Disse printere er ideelle til både kontorer og virksomheder, der har brug for præcise og effektive mærkningsløsninger.

Nem bestilling
For at drage fordel af disse fantastiske tilbud kan kunder nemt bestille telefonisk på tlf. 7020 7260 eller sende en e-mail til salg@idonline.dk.

Slå til inden det er for sent
Denne kampagne er en enestående mulighed for at få kvalitetsprodukter til nedsatte priser. Uanset om du er på udkig efter kortprintere, labelprintere eller tilbehør, er der store besparelser at hente. Skynd dig at bestille, før lageret er tømt, og nyd godt af de store rabatter.

Se alle tilbuddene her