Kortprinter tilbud til attraktive priser

Aktuelle kampagner

Zebra ZC100 demopakke

Vi har bestilt et større parti ZC100-kortprintere hjem som nu sælges til en ekstra nedsat pris. Fælles for disse modeller er, at de er lettere brugt, men renoveret og fuldt funktionsdygtige. Og du får 3 måneders garanti!

Kr. 3.500

Læs mere

Zebra ZC100 startpakke

Komplet startpakke indeholdende ZC-100 kortprinter, 200 plastikkort, 1 stk. farvebånd til fuld farveprint på 200 kort, 1 stk. CardPresso design og print software. Alt hvad du har brug for til at printe professionelle ID kort, studiekort eller andre plastikkort.

Kr. 4.890

Læs mere

Pronto100 startpakke

Komplet startpakke indeholdende Pronto100 kortprinter, 100 plastikkort, 1 stk. farvebånd til fuld farveprint på 100 kort, 1 stk. CardPresso design og print software. Alt hvad du har brug for til at printe professionelle ID kort, studiekort eller andre plastikkort.

Kr. 4.790

Læs mere

Vi tilbyder kortprinter, som komplette startpakker inkl. kort, farvebånd og software, til tilbudspriser. Vores udvalg byder på flere forskellige kortprintere, der kan opfylde dine ønsker og behov for print af plastikkort. Vores aktuelle tilbud for kortprintere er især velegnet til dig, der leder efter en printer, der kan printe korttyper som ID-kort, gæstekort, medlemskort og studiekort.

Vi har netop skaffet et parti lettere brugte, men fuld servicerede Zebra ZC100 kortprintere til en stærk nedsat pris. Denne kortprinter model er særligt velegnet til dig, som har opgaver på print af mellem 10 og 500 plastikkort pr. måned.

Udover den nedsatte pris på en komplet startpakke med både printer, plastikkort og designsoftware, giver vi tre måneders garanti på den lettere brugte Zebra ZC100 printer i vores kortprinter tilbud.

Kortprinterne i vores kampagnetilbud kommer alle med mange funktioner såsom høj kvalitetsprint og meget brugervenlig betjening. Med CardPresso design software kan du nemt designe og printe dine plastikkortet med f.eks. firmalogo, foto, tekster og stregkoder – præcis som du ønsker dig.

Et printet plastikkort fungerer som en forlængelse af dit brand, og det er derfor vigtigt at have en kortprinter, der kan gengive din forretnings visuelle identitet, hvilket vores printere kan. Udover kortprinternes mange funktioner, er de også praktiske og nemme at betjene. De fylder ikke ret meget og optager derfor kun ganske lidt plads på dit kontor.

Vores kortprinter tilbud egner sig derfor til dem, der leder efter en printer, der er:

  • Brugervenlig
  • I høj kvalitet med skarpt farveprint
  • Kompakt design
  • Lave driftsomkostninger

Se udvalget af vores kortprinter tilbud her på siden.

Billig kortprinter i høj kvalitet

En billig kortprinter behøver ikke være af elendig kvalitet.

Både Zebra printere og MagiCard Pronto printere er kendetegnet ved høj kvalitet til lav pris.

Kvalitet behøver ikke koste ret meget. Vi har en række printere på tilbud, der kan opfylde alle dine ønsker og krav til print af professionelle plastikkort til en billig pris. Udover deres mange brugervenlige funktioner, medfølger en lang række tilbehør. Bestiller du kortprintere fra Idonline, medfølger der startpakke med farvebånd, plastikkort og designsoftware.

Du er med andre ord klar til at printe kort ud med det samme og behøver ikke at bestille farvebånd og plastikkort separat. Hvis du leder efter en billig og brugervenlig kortprinter, er vores kortprinter med startpakke til kampagnepris derfor et yderst oplagt valg.

Vores billige kortprintere til attraktive kampagnepriser er særligt velegnet til de prisbevidste, der samtidigt ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har kortprintere, farvebånd og plastikkort på lager i Danmark og kan derfor levere fra dag til dag.

Kontakt os

Brug for vejledning?

Ring for yderligere informationer eller bestilling på tlf. 7020 7260 eller send en mail på salg@idonline.dk.