LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer

Om idonline

Om os

Som det eneste firma i Danmark er idonline Certificeret Zebra Card Specialist. Vi arbejder tæt sammen med Zebra Technologies om levering og udvikling af løsninger til etiketter- og plastikkort print. Gennem de sidste 10 år har vi stået for levering og idriftsætning af flere end 3.000 printere.

Zebra TechnologiesZebra Technologies er verdens største producent af thermo- transfere etiketprintere. Men en markedsandel på mere end 50% er Zebra printerne de mest anvendte i virksomheder verden over. Zebra printerne leveres i mange forskellige udformninger, lige fra små bord modeller til brug på kontor eller butik og til store kraftige industriprintere til brug i krævende produktions miljøer. Se mere om Zebra etiketprintere her.

Idonline har specialiseret sig i levering af komplette løsninger til print af id kort, studiekort, medlemskort. Løsningerne indeholder printer, plastikkort, farvebånd og brugervenligt designsoftware. Vi har lokalt lager i Danmark hvilket betyder at vi kan levere løsninger fra dag til dag.

Kunderne til kortprintere er stort set alle brancher lige fra skoler og uddannelsesinstitutioner, over kommuner til virksomheder og sportsklubber. Her kan du læse mere om kortprinterne

Idonline er vi specialister i etiketter / Labels og leverer hvert år flere end 20 mio etiketter til en lang række kunder og opgaver. Vi har stor erfaring i etiketoverflader, klæber og udformning og kan derfor yde dig professionel rådgivning i valg af den bedste løsning til din opgave. Vi kan levere dig komplet løsning med etiketprinter, etiketter, farvebånd og designsoftware.

Hos idonline er kundeservice ikke en bestem afdeling i virksomheden – det er en holdning som vi alle har !

Som de eneste i Danmark er vi certificeret service og support center for Zebra etiket- og kortprintere. Vi yder online support via telefon og Teamviewer og har teknikkere som udfører service og reparation on-site på jeres adresse. På vores support side, kan du downloade driver og brugermanualer, ligesom du kan finde tips og tricks.