LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer
Scandic-hotellerne printer nu selv skilte til morgenmadsbuffeten

Scandic-hotellerne printer nu selv skilte til morgenmadsbuffeten

For at imødekomme kravene til synlig mærkning af allergener i fødevarer, kontaktede Scandic Hotels idonline for at få en brugervenlig løsning.

Nogle Scandic-hoteller havde allerede en løsning, hvor den printede og laminerede skilte på almindelig papir, men processen var bøvlet for personalet og kostbar. De laminerede skilte blev hurtigt krøllet i hjørnerne og så ikke professionelle ud.

Scandics krav til kortene var bl.a. at de kunne udskrives i farver, printes på dansk og engelsk samt forsynes med ikoner for hhv. økologi, laktosefri og glutenfri.

Kravene fra Scandic til løsningen var følgende:

  • Print buffetskilte med allergenesymboler på forsiden af ​​et plastikkort
  • Skilte skal kunne tåle vask
  • Skilte skal udskrives i farver
  • Teksten på skiltene skal printes på dansk og på engelsk
  • Skiltene skal forsynes med ikoner for hhv. Økologisk, Laktosefri og Glutenfri.
  • Printerløsningen skal være brugervenlig
  • Hvert Scandic hotel skal printe mellem 500 og 1.000 skilte pr. år

Det er vigtigt for Scandic, at alle skiltene på de forskellige hoteller er ensartet printet, således gæsterne nemt kan genkende fødevarerne og ikke mindst hvilke allergener som de indeholder – uanset hvilket Scandic hotel gæsten er på.

Idonline har derfor udviklet og leveret nedenstående løsning til samtlige Scandic-hoteller i Danmark.

Løsningen til Scandic blev baseret på en Zebra ZXP Serie 1 kortprinter. Til at designe kortene blev det brugervenlige CardPresso XXS sofware anvendt.

Hvert hotel er blevet udstyret med en brugervenlig løsning indeholdende følgende:

  • Zebra ZXP Serie 1 kortprinter standard med USB-tilslutning
  • Blanke hvide plastikkort / Skilte og farvebånd til at farveprint på kortene / skiltene
  • CardPresso XXS design og print software

I CardPresso har idonline opbygget et unikt design af skiltene, med tydelige tekster på både dansk og engelsk.

Når der skal printes skilte, vælger brugeren på en liste blot den eller de skilte som de ønsker og trykker på print-knappen. Skiltene printes nu ud i farver, og det tager kun ca. 18 sekunder at printe et færdigt skilt i farver. Har hotellet brug for nye skilte, kan brugeren nemt selv oprette og printe disse i CardPresso – og de nye skilte vil automatisk overholde den designlinje Scandic Hotels har valgt.

Idonline har leveret alle printerne til de enkelte hoteller sammen med en brugervenlig manual som trin for trin guider brugeren igennem såvel installation som drift af printerløsningen.

Idonline og Scandic Hotels startede dialogen om løsningen i november 2016, og leverede den færdige løsning til alle hotellerne i begyndelsen af ​​januar 2017.

Kunne du også tænke dig en løsning, der kan printe flotte plastikkort?

Hos idonline kan du bestille en komplet startpakke med printer, kort, farvebånd og designsoftware. Så er du klar til at gå i gang. Uanset om du ønsker at printe studiekort, idkort, gavekort, medlemskort, lånerkort eller prisskilte.

Læs mere om vores startpakke