LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer
Nordens billigste Zebra kortprinter – Spar 60% i forhold til listeprisen

Nordens billigste Zebra kortprinter – Spar 60% i forhold til listeprisen

I samarbejde med Zebra kan vi lige nu tilbyde Nordens billigste kortprinter inkl. farvebånd, plastikkort og software, hvor du sparer hele 60%! Snyd ikke dig selv for dette gode tilbud.

Normal listepris på Zebra ZXP 1 kortprinteren er kr. 9.850, men i samarbejde med Zebra køres lige nu kampagne, hvor vi tilbyder kortprinteren til kun kr. 3.990. Altså langt under halv pris!

Og ikke nok med det, du får samtidig plastikkort og farvebånd samt CardPresso designsoftware med gratis når du bestiller kortprinteren. En komplet kortprinter-startpakke med alt, hvad du skal bruge for at starte din produktion af professionelle plastikkort i farver. Kampagneprisen er gældende helt frem til december 2017.

Kampagnepakken består af:

  • Zebra ZXP 1 – den brugervenlige kortprinter
  • Farvebånd til 100 kort i fuld farve
  • 100 stk. hvide plastikkort
  • CardPresso software

Bestil Zebra ZXP 1 her

Rigtig mange kunder har allerede valgt Zebra kortprinter til brug for print af professionelle medlemskort, ID kort, studiekort, gavekort og andre former for plastikkort. Kunderne vælger Zebra printeren fordi den er brugervenlig, driftssikker og ikke mindst fordi den har lave driftsomkostninger til farvebånd og kort sammenlignet med andre kortprintere

Hos idonline er vi som de eneste i Danmark service- og supportcenter for Zebra kortprintere. Det betyder, at vi kan levere printerne til super konkurrencedygtige priser, men også servicerer dem og yde dig professionel support.