Kampagne på Zebra ZXP 3 kortprinter –  med kæmpe besparelse.

Kampagne på Zebra ZXP 3 kortprinter – med kæmpe besparelse.

Bestil nu en samlet kortprinter-startpakke med ZXP 3 kortprinteren inkl. kort, farvebånd og design program. Kampagnepris er kun kr. 5.990,- og dermed en besparelse på kr. 4.950,00 i forhold til standardprisen.

Idonline har samlet en komplet kortprinter startpakke med alt hvad du skal bruge, for at komme i gang med at printe Id-kort, medlemskort, studiekort, gavekort, adgangskort eller andre former for plastikkort.

Zebra ZXP 3 kortprinteren er den mest på populære kortprinter som er solgt på det danske marked – den er populær af flere årsager. For det første er ZXP 3 en brugervenlig og driftssikker kortprinter som nemt kan betjenes uden særlige IT kundskaber.

En anden årsag til Zebra ZXP 3 er populær er prisen i drift! Du har markedets laveste pris på et færdigt printede plastikkort. Et kort med farveprint koster kun kr. 2,17.

Zebra ZXP 3 startpakkerne er på lager og vi kan derfor levere din nye kortprinter fra dag til dag.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe på telefon 7020 7260 og hvis du vil bestille kan du gøre det online her.

Du kan se yderligere informationer om Zebra kortprintere her på dette link.

Zebra zxp 3 kan også leveres som netværks printer – så du både har USB og Ethernet tilslutning, merprisen for denne model er kr. 1.250,00.

Priserne er listet ekskl. moms og levering og er gældende til og med september 2016.