Har jeres medarbejdere ID kort på når de arbejder ?

Har jeres medarbejdere ID kort på når de arbejder ?

Fremover skal byggearbejdere og håndværkere have tydelig dokumentation i form af id-kort på sig, når Skat eller Arbejdstilsynet dukker op. Det skal gøre det lettere for myndighederne at tjekke, om byggearbejderne får en ordentlig løn og arbejder under ordentlige vilkår.

Id-kortet er resultatet af en aftale i rød blok mellem regeringen, SF og Enhedslisten, som skal forsøge at modvirke social dumping og løfte arbejdsmiljøet på de danske byggepladser.

Med en kortprinter startpakken får du et komplet kit med alt hvad du skal bruge for at udstyre medarbejderne med professionelt ID kort der samtidig opfylde myndighedernes krav:

Kortprinter startpakken indeholder:

  • Zebra Kortprinter
  • Plastikkort
  • Farvebånd
  • Professionelle kortholdere i hård plast inkl. clips så kortholderen kan monteres på arbejdstøjet.

Ring til os på telefon 70 20 72 60 for mere information eller bestilling. Alt er på lager og kan leveres fra dag til dag.

Nem installation og brugervenlig betjening
Kortprinteren installeres på computeren som an ganske almindelig Windows printer – det betyder at det er lige så nemt at betjene som jeres almindelige papir printer. ID kortene kan designes i alle standard programmerne f.eks. Word, Excel.

Har du brug for at printe stregkoder eller vil du gerne printe fortløbende numre på kortet, kan du også vælge at bruge CardPresso designprogram som leveres i forskellige versioner til priser fra kr. 450,00 pr. licens.

Vi kan levere den rigtige løsning
Id online har leveret kortprinter løsninger til flere end 2.000 kunder i Danmark – Det gør os til nogle af de mest erfarne indenfor plastikkort og kortprint.

Vi er kendt for at yde en professionel rådgivning og derved sikre vi, at du får den rigtige løsning til din opgave og til en fornuftig pris.