LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer
Vil du se prisen på en kortprinter? Den er lavere end du tror!

Vil du se prisen på en kortprinter? Den er lavere end du tror!

Prisen på en kortprinter ? Svar på 5 hurtige spørgsmål, <<Tryk her  og lad os regne prisen på den model som bedst passer til din opgave

Skal du printe f.eks. ID-Kort – Medlemskort – Studiekort – Gavekort – Adgangskort – Lånerkort – Visitkort ?

Det behøver ikke at være besværligt at finde den rette kortprinter til den rette opgave. Selvom der er flere modeller at vælge imellem og forskellige konfigurationer, gør vi det nemt at udvælge den helt rigtige printer som passer til din opgave. Du kan blot besvare 5 hurtige spørgsmål omkring din opgave og behov, så modtager du prisen på den printer som passer bedst til din opgave.

Hos idonline har vi gennem 10 år leveret flere end 3.000 printere til glade kunder i Danmark, Sverige og Norge. Den erfaring betyder, at vi nemt kan rådgive dig til at vælge den helt rigtige kortprinter. Som den eneste i Danmark er idonline Zebra Card Specialist. Det betyder, at vi alle er certificeret i Zebra kortprintere ligesom vi kan yde professionel service og support til din printer.

Har du behov for at printe 10 ID kort eller 10.000 medlemskort pr. år – eller har du brug adgangskort med magnet eller chip – har vi både printer, kort og farvebånd til at løse den opgave. Vi leverer kortprinterne som startpakke med både kort, farvebånd og designsoftware – alt hvad du skal bruge for at komme i gang med print af kort.

Prisen på en kortprinter ? – den er faktisk en del lavere end du tror 🙂

Vi tilbyder også et stort udvalg i kortholdere, halssnore (lanyards) yoyo’er, clips og andre former for kortholdere. Vi tilbyder også kortholdere med logo tryk og tekster Kontakt os gerne hvis du har brug for en speciel løsning. Vi har flere end 40 varianter på lager, men skaffer gerne specielle løsninger hjem til fornuftige priser

Svar på 5 spørgsmål og få din pris. <<Tryk her

Har du spørgsmål, så ringer du bare til os på telefon 7020 7260 eller send os en mail på post@idonline.dk