Nye kortprintere fra Zebra slår alle konkurrenterne af banen

Nye kortprintere fra Zebra slår alle konkurrenterne af banen

Uanset om du har brug for at printe ID-kort og adgangskort til dine medarbejdere eller betalingskort og medlemskort til dine kunder, er en brugervenlig kortprinterløsning et afgørende punkt. Printkvaliteten på de kort, du udskriver, den tid det tager at udskrive kortet og prisen på kort/farvebånd, er vigtige parameter for valg af kortprinterløsning

ZC100 og ZC300 modellerne fra Zebra er mere end bare kortprintere. Zebra’s prisbelønnede industrielle designteam har forbedret den traditionelle kortprinter med teknologiske fremskridt, og skabt en ny stærk model serie både giver dig et moderne udseende samt den mest brugervenlige kortprinter på markedet.

Hos idonline og Zebracard har vi samlet en komplet startpakke med alt, hvad du har brug for når du skal i gang med at printe professionelle ID-kort, medlemskort, adgangskort eller andre plastikkort. I startpakken finder du både kortprinter, plastikkort og farvebånd til farveprint af de første 200 plastikkort – og du får også en version af CardPresso XXS design software med i pakken.

De nye ZC kortprinter modeller kan leveres i forskellige konfigurationer fra ZC100 som er en enkeltside model til de mindre opgaver over ZC300 som er den hurtigere printer som kan leveres som enkeltside- eller dobbeltside model . ZC350 er den avancerede model som kan leveres med kodemoduler til både magnetkort, chipkort og smartcard. ZC350 kan også leveres med specielle farvebånd til sikkerheds print af f.eks. ID-kort m.m.

Fælles for de nye kortprintere er, at de kan udbygges i takt med behovene ændres. F.eks. kan ZC300 og ZC350 leveres som enkeltside model, hvor du printer på forsiden af kortet – men kan så efterfølgende nemt ombygges til at være dobbeltside model hvor du kan printe både forsiden- og bagsiden af kortet i én arbejdsgang.

ZC100 leveres som standard med USB tilslutning men kan opgraderes med Ethernet og ZC300/ZC350 er standard med USB og Ethernet tilslutning. Alle modellerne kan ligeledes opgraderes til WiFi tilslutning (trådløst netværk).

Introtilbud

Som de eneste leverandører på markedet, kan vi i en begrænset periode tilbyde den nye ZC100 kortprinter som startpakke med kort, farvebånd og designsoftware til en uhørt lav pris!

  • Startpakke med ZC100 kortprinter med USB tilslutning inkl.
  • Gratis 200 plastikkort
  • Gratis 1x farvebånd til 200 farveprint
  • Gratis 1 x CardPresso XXS designsoftware

Samlet pris kr. 4.490,- + moms og levering. Du sparer kr. 5.205,-  i forhold til normalprisen på printeren.

Bestil startpakke her

Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 7020 7260 eller send os en mail på salg@idonline.dk.