LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer

Studiekort

Studiekort

Studiekort printes nemt på få sekunder! Det er mange skoler rigtigt glade for, og prisen pr. kort gør dem endnu gladere!

Med Zebra kortprinter kan du printe professionelle studiekort i plastik med samme format og tykkelse som Dankort – og til få kroner pr. kort. Printerne er på lager i Danmark og kan levere fra dag til dag. Har du spørgsmål eller vil du bestille jeres kortprinter, ringer du bare på telefon 7020 7260.

Vil du også gerne spare ca. 50% på løsning til studiekort? Vi har lige nu kampagnetilbud på levering af kortprinter som startpakke inkl. plastikkort, farvebånd og designsoftware – alt sammen som komplet startpakke med gratis kort og farvebånd til de første 200 elever. Med i pakken er også en version af det brugervenlige designsoftware CardPresso – se mere her

Studiekortet er elevens måde at kunne identificere sig på i og uden for uddannelsesstedet. Med studiekortet opnår du forskellige rabatter i boghandelen, biografen og andre steder hvor der reklameres med studierabat.

Studiekortet med chip anvendes på mange skoler også til adgangskort og kopikort. Kortet indeholder her en RFID chip med unik kode som er tilknyttet eleven. Studiekortet fungerer  som nøgle og som kode til kopimaskinen og skolens printere.

Med Zebra kortprinter kan du printe studiekort i farver. Du kan printe skolens logo, foto af eleven og du kan naturligvis også printe tekst, stregkoder og alt andet grafik som på en hvilken som helst anden printer. Kortprinterne kan leveres som enkelt side modeller eller som dobbelt side modeller På dobbelt side modellen printes forsiden og bagsiden printes i een arbejdsgang.

Zebra kortprinter er kompatibel med Lectio, Boss, Easy, Ludus og andre systemer. Mange programmer har skabeloner liggende til direkte og hurtig print af studiekort.

idonline og Zebra samarbejder allerede med mange skoler om levering af studiekort printer. Den erfaring vi her har samlet, bruger vi gerne til at rådgive jer om den bedste løsning. Ring til og og lad os sammen gennemgå mulighederne – telefon 7020 7260

Bestil nu på 7020 7260 eller salg@idonline.dk