Prisskilte

Prisskilte

Print selv prisskilte som gør det let at overholde reglerne om fødevaremærkning. Bestil en komplet startpakke med printer, kort, farvebånd og software – nem og brugervenlig betjening. Ring for pris og info på telefon 7020 7260

Prisskilte printes nemt og hurtigt i en Zebra kortprinter. Du bestemmer selv om skiltet skal være hvidt med sort print eller om det skal være sorte skilte med hvid, guld eller sølv tekst.

Med ikrafttrædelsen af forordningen om fødevareinformation til forbrugere (EU FIC, EU Food Information for Consumers) er du nu nødt til at oplyse en lang række allergenoplysninger for dine kunder. Hvordan sørger du selv for at holde oplysningerne nøjagtige og opdaterede? Bruger du håndskrevne noter og lister? Er det ærligt talt ikke lidt besværligt?

Vi kan godt forstå, hvis du kæmper lidt med det – derfor har Zebra udviklet de fødevaresikre kort og farvebånd, så du nemt kan printe dine egne tilpassede prisskilte med de krævede oplysninger. Nu kan du nemt overholde reglerne for mærkning og ikke mindst, yde en bedre service overfor dine kunder … og sågar give dine prisskilte professionelt præg evt. med billeder og dit logo!

pdf Læs Case Study på Scandic Hotels
pdf Hent datablad

Bestil en startpakke i dag og print skilte i morgen:

Startpakken indeholder:

Zebra ZC100 printer
Med Zebra’s ZC100 får du banebrydende enkel betjening, et slankt design og masser af smarte funktioner.

circle_kort

Fødevaresikre kort
Kan printes på både forsiden og bagsiden. Kortene er fødevare godkendte og har glatte afrundet kanter. Kortene kan leveres i mat sort, blank sort eller blank hvid farver; du kan printer letlæselige tekster og skarpe billeder på kortene.

circle_ribbon

Fødevaresikre bånd
Farvebånd i økovenlige kassetter, der er lette at udskifte. Du vælger mellem flere forskellige farver; sorte bånd til print på hvide kort, hvide bånd, guld bånd eller sølv bånd til print på sorte kort eller 4-farvet bånd til print af farvefoto på hvide kort.

circle_cardpresso

Brugervenligt designprogram
Du designer nemt dine kort med billeder, logo, tekster og eventuelt stregkoder med det brugervenlige CardPress XXS software.

Bestil nu på 7020 7260 eller salg@idonline.dk