LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer

Medlemskort

Medlemskort

Med en kortprinter fra Zebracard kan du selv printe professionelle medlemskort i farver og med foto, tekster og stregkoder. Vi kan levere en komplet startpakke med printer, kort og farvebånd.

Du kan printe professionelle medlemskort fra en pris på under kr. 1,- pr. kort for sort tryk på hvide kort eller i farver for kr. 2,17 pr. kort. Du printer på plastikkort som har formatet 86 mm x 54 mm og kortet er i samme tykkelse og format som Dankort eller sygesikringsbevis.

Zebra har designet kortprinterne så brugervenligt at det er nemt for ikke IT-kyndige personer at designe og printe plastikkort. I startpakken medfølger gratis en version af CardPresso designsoftware som anvendes til at designe og printe dine kort.

Medlemskort kan bruges til sportsklubber, foreninger, loyalitetsklubber og mange andre områder hvor man gerne vil udstede professionelt dokumentation for medlemskab. Når du udsteder kortet er det også muligt at notere kontingentperioden på kortet som en slags udløbsdato. Nogle vælger at bruge en farvekode for perioden på medlemskortet – så kan du nemt se om medlemmet har fornyet medlemskabet.

Vi tilbyder:

  • Altid skarpe priser
  • Hurtig levering
  • God support

Mange foreninger og sportsklubber bruger medlemskort hvor der på bagsiden af kortet er printet reklamer eller sponsortekster – det gør at klubben eller foreningen i mange tilfælde har omkostningerne til medlemskort betalt via sponsorater.

Du kan også printe kuffert / taske mærker eller Bag-mærker til at bruge på golfvognen. Efter kortet er printet kan du klippe det unikke hul i kortet så det kan spændes fast med en læderrem eller lignende.

Kom i gang med medlemskort

Bestil nu på 7020 7260 eller salg@idonline.dk