Lånerkort til biblioteket

Lånerkort

Skal du bruge lånerkort? Vil du selv printe dem, eller få dem færdigt fortrykt? Ring til os på telefon 7020 7260. Vi kan levere begge løsninger til dig.

Print flotte plastik lånerkort til brug for børnelånere og de borgere som ikke anvender deres sundhedskortet/sygesikringsbevis. Plastikkortet er samme format og tykkelse som sundhedskortet og biblioteket kan helt selv bestemme designet. Zebra kortprinteren udskriver kortet i 4-farvet billede tryk med foto, grafik og tekst. Du kan nemt printe stregkoder med unikke fortløbende nummer, således kan kortet anvendes i selvbetjeningsautomaten.

Med Zebra kortprinteren får du ikke alene markedets bedste løsning til en yderst fornuftig pris, du får også en professionelt alternativ til de laminerede papkort.

Når du printer på ægte plastikkort vil du se at driftsomkostningen er langt billigere end de laminerede papkort og så tager de kun ca. 25 sekunder at printe plastikkortet med farver.

Vi tilbyder også levering af færdige fortrykte og evt. magnetkodet lånerkort eller kort med indbygget chip lige til at sætte i drift i selvbetjeningsautomaten. Lånerkort kan leveres med stregkoder som opfylder Modulus 11 check. Har du brug for lånerkortene kodes med specielle nummerserier, klarer vi også det

Se mere om fortrykte kort her.

Kom i gang med lånerkort

Bestil nu på 7020 7260 eller salg@idonline.dk