LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer

ID kort

ID kort

Vil du selv printe ID kort til medarbejderne?

Skab større sikkerhed og tillid til din virksomhed – lad medarbejderne bære professionelle ID kort. Vi kan levere en løsning med det du skal bruge – Ring til os på telefon 7020 7260.

Om medarbejderne omdeler pakker, kommer på servicebesøg eller løser andre opgaver med direkte kontakt til andre mennesker – opstår der større tryghed, når der er et synligt ID kort med billede og navn på medarbejderen.

I mange brancher er det blevet et lovkrav, at medarbejderne bærer synligt ID kort. Med en pris på kr. 2,17 for et færdigt printet ID kort med farvefoto, er det til og med billigt at skabe større tryghed og professionel kontakt til kunderne.

Du printer ID kort med Zebra kortprinter og plastikkortet du printer er samme format og tykkelse som Dankort og Sundhedskortet. Når kortet er printet kan du sætte det fast på jakken, trøjen eller buksekanten med forskellige former for kortholdere, halssnore, yoyo og clips.

Hos idonline står vi bag levering af ID-kort printere til flere end 2.000 kunder i danmark. Vi leverer også fortrykte kort, magnetkort og chip nøglekort som anvendes som adgangskort til døre og porte.

Bestil nu på 7020 7260 eller salg@idonline.dk