Gavekort

Gavekort

Vil du selv printe jeres gavekort – og måske med stregkode eller magnetstribe? Vi kan levere løsningen i morgen – ring til os på telefon 7020 7260.

Et gavekort er en praktisk gave til ham eller hende som har alt. Mange forretninger tilbyder gavekort som en mulighed for, at kunden trods alt kommer ud med en gave selvom det er svært at finde på.

Med Zebra kortprintere kan du nemt og hurtigt designe og printe dine helt egne gavekort til forretningen. Dette sikre dig at kunderne kommer igen og igen.

Gavekortene kan printes med stregkoder og / eller med kodet magnetstribe på bagsiden af kortet. Mange kassesystemer har allerede funktioner til at håndtere gavekort – enten ved at stregkoden tilknyttes en værdi eller produkt – eller ved at der kodes informationer i en magnetstribe.

Du kan vælge at printe gavekortet direkte ved kassen i det øjeblik gavekortet bliver solgt – eller du kan printe kortene i forvejen og så blot tilknytte det enkelte kort til en kunde / beløb når det bliver solgt.

Der er mange muligheder og du kan helt selv bestemme hvordan netop jeres gavekort skal se ud. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om muligheder for print af gavekort.

Bestil nu på 7020 7260 eller salg@idonline.dk