LAGERSALG! Spar op til 60% på udvalgte varer

Fortrykte kort og tilbehør

Fortrykte kort

Har du brug for færdige fortrykte plastikkort? Vi kan levere færdige kort til fordelagtige priser og med leveringstid på få dage. Ring for info og bestilling på telefon 7020 7260.

Biblioteks Lånerkort, Personale ID-kort, Adgangskort, Medlemskort, Gæstekort, Gavekort, Fordelskort, V.I.P kort, Nøglekort, Visitkort osv.

Ønsker du mere information eller priser? Ring til os på telefon 7020 7260 eller mail til salg@idonline.dk. Vi har nogle af de bedste priser på fortrykte kort og den korteste leveringstid. Har du brug for gode idéer til design og opsætning af dit kort, hjælper vi gerne.

Plastikkort bliver trykt i offset maskiner ganske som andre reklametryksager. Du bestemmer om kortene skal trykkes i enkelt farve eller i fuld 4-farvet billedertryk. Fortrykte kort kan leveres med tryk på både forsiden og bagsiden.

Udover at kortene kan være fortrykt, kan vi også levere kort med magnetstribe og med variable informationer kodet i magnetstriben og/ eller printet på kortet. Dette kunne f.eks. være fortløbende stregkoder som på lånerkort eller gavekort. Vi tilbyder også levering af fortrykte plastikkort med print af variable informationer. Medlems navn, nummer m.m. kan leveres i en Excel fil eller lignende.

Fra godkendt korrektur går der ca 10 arbejdsdage inden kortene lander på din adresse.

Fortrykte kort anvendes i mange forskellige løsninger f.eks. leverer vi fortrykte låner kort til en lang række biblioteker i Danmark og på Grønland. Vi leverer også fortrykte kort med MiFare chip som bruges til adgangskort og betalingskort.

Vi tilbyder:

  • Altid skarpe priser
  • Hurtig levering
  • God support

Fortrykte kort

Bestil nu på 7020 7260 eller salg@idonline.dk